Inhoud

 
 
Wat is Edayevents?
 
Slogan: Edayevents = dingen doen waar we blij van worden!
  

 

Door wie?
Mijn naam is Elisabeth, geboren in 1975 en ik ben vormgever. Als zelfstandig ondernemer maak ik ontwerpen voor websites en andere grafische producten. Al meer dan 10 jaar droom ik over een groot gebouw < luchtkasteel :-) , waar ik kan leven, wonen en werken. In dat gebouw staat een grote keukentafel waaraan iedereen koffie kan komen drinken en dan ideeën en inspiratie uitwisselen. Door diversiteit en openheid ontstaat er meer creatieve kruisbestuiving. In het gebouw zijn verschillende "lokalen” waar meerdere mensen datgene doen waar zij gelukkig van worden. De keukentafel is het brandende middelpunt waar alles steeds weer samen komt! Alles heeft een creatieve inslag en dan heel breed: zoals muziek, boeken, spel, tijdschriften, fotografie, textiel, moodboards, trends….
 

Waarom?
Edayevents is ontstaan vanuit een verlangen om meer creatieve mensen te ontmoeten, zodat we samen kunnen brainstormen en inspiratie kunnen uitwisselen. Het is bedoeld als dag om even weg te zijn van je eigen werkplek. Iedereen heeft inspiratie nodig! En het is zo belangrijk om je te omringen met mensen waarbij je je goed voelt, zodat de energie kan stromen. Het is geen standaard netwerk en dat je netwerk wordt uitgebreid, kan een leuk neveneffect zijn! De focus ligt op wat je komt brengen, en minder op wat je komt halen. Zie het maar zo, dat we allemaal ingrediënten meebrengen voor de gezamenlijke "soep”, waar iedereen van kan meegenieten.

 

Voor wie?
<Heartmade! & Handmade!>: dat zijn de kenmerken van Edayevents. Het is bedoeld voor ondernemende mannen en vrouwen, voor wie sfeer en gevoel belangrijk zijn in de breedste zin van het woord: van tekst tot afbeelding en van innerlijk tot uiterlijk. Voor degenen die altijd bezig zijn met vorm, kleur, smaak en materiaal, en voor wie trends en technieken een grote rol spelen. We vinden het leuk om mensen te ontmoeten die dingen zelf maken met hun handen en daar heel blij van worden thuis of op hun werk. Het is zeer geschikt voor zzp-ers, freelancers en zelfstandig ondernemers die altijd bezig zijn met nieuwe ideeën, concepten en uitwerking. Edayevents is geen hobbyclub of uitzendbureau. Het is bestemd voor initiatiefrijke mensen. Allemaal onder het motto: Alleen & toch samen!

         
 
  
Wat gaan we doen?
Het idee van Edayevents is dat we iedere derde vrijdag van de maand op een inspirerende locatie bij elkaar komen aan een grote "keukentafel”. We beginnen dan om 10 uur met koffie en thee en misschien heeft wel iemand zelfgebakken koekjes erbij. Er worden voor elke maand een aantal activiteiten gepland met ruimte voor eigen inbreng. We maken deze keer moodboards en organiseren een vragen-uurtje. Daarna heeft er iemand zin om een gezonde lunch voor te bereiden en dat wordt dan met nog wat anderen opgepakt. Rond het middaguur lunchen we samen en een paar mensen vertrekken naar buiten om uit te waaien tijdens een wandeling. Iemand zet dan nog een keer koffie en een paar anderen ruimen al kletsend wat spullen op. Ondertussen schuiven nog meer mensen aan met een vraagstuk waar we samen over kunnen brainstormen. We kunnen dan nog een ondernemersspel doen of…. En zo vliegt de vrijdag altijd voorbij, want het is de hele dag feest en rond 15 uur gaat de vrijdagmiddagborrel al beginnen. Dus neem wat lekkers mee voor in en bij een glaasje. Dan proosten we op leuke ontmoetingen, nieuwe samenwerkingsverbanden en vooral op hernieuwde inspiratie. Samen "je ding” doen levert nieuwe verassingen op. Zeker als we vooropgezette oude uitkomsten, ideeën, concepten loslaten. We kunnen vast veel van elkaar leren!

 

Wat wil jij doen?

De activiteiten zijn altijd actief! Dus workshops, spellen, intervisie-achtige vragenuurtjes waarin je advies kunt vragen aan experts op een bepaald gebied of juist een andere ondernemer. Verzin het maar! Kernwoorden van Edayevents zijn actief  #meedoen, #ervaren en #delen. Het zijn geen passieve lezingen. Misschien dat een paar mensen verschillende activiteiten verzorgen voor de hele groep of juist in kleinere samenstelling. We kunnen per keer vooraf met elkaar afstemmen wie wat aan benodigde materialen meeneemt. Dus ook jouw inbreng, initiatief en wensen zijn belangrijk! Zin om mee te doen?

 

Wanneer?

Het is een maandelijks evenement, dat 1 hele dag duurt.  De data voor de Edayevents zijn ver in het voren bekend, dus leg die vast in je agenda! Hoe vaak je wilt meedoen is helemaal aan jou. Sowieso geldt: vrijheid is blijheid. Gedurende de dag kunnen mensen binnenlopen en ook weer gaan als ze dat willen. Het is mogelijk om alleen mee te doen met het ochtendprogramma of juist na je werkdag aansluiten voor de vrijdagmiddagborrel. Iedereen is daarin vrij en van harte welkom!

 

Waar?
Edayevents gaat altijd opzoek naar inspirerende locaties; een molen, boerderij, kerkje of een oude school... Een plek dicht bij een bos of een natuurgebied zodat we kunnen wandelen, het liefst goed bereikbaar met het openbaar vervoer en gratis parkeren. In ieder geval een gebouw met WiFi en een keukenvoorziening. Misschien heb jij of weet jij wel een geschikte locatie!
 
Kost dat?
Deze waardevolle dag betaalt zichzelf uit in uitwisseling van energie! Door onbetaalbare ervaringen en ontmoetingen is het bedrag wat per keer berekend wordt incompleet. De ticket is inclusief eten, drinken, wifi en andere voorzieningen op de locatie. Het is mogelijk om per keer te betalen of een strippenkaart aan te schaffen voor drie bijeenkomsten.
>>bestel tickets
     


Wist je dat… >>>
…Eday vroeger een ontmoetingsclub is geweest, die Elisabeth in het jaar 2000 heeft opgericht voor mensen die graag samen op stap wilden gaan? Er stonden meer dan 300 e-mailadressen in het nieuwsbriefbestand. We organiseerden uitstapjes, zoals bowlen, uiteten, naar de film en gewoon op zaterdagavond op stap naar een kroeg of discotheek en ook hebben we veel musea bezocht en wandelingen gemaakt.
 

 

 

Powered by webXpress